Hot

128.00

Kolltuk modern me strukture metalike ne anthracit te erret dhe i veshur me thurje me thurje bAMbuje.Veshja eshte shume rezistente ndaj temperaturave te larta dhe te uleta (-85c deri + 85c.).Ideale per ngrenie dhe per shtepine tuaj, do t’ju jape rehati dhe relaksim.Dimensionet: 63x60x83.5 cm Lartesia e sediljes (pa jastek): 42 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5300”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: