Hot

343.00

Karrigia e zyre menaxheriale? Superior Pro, me arm? dhe mekaniz?m t? mb?shtetur nga l?kura e cil?sis? s? lart? PU n? ngjyr? krem ??dhe dizajn modern. Ajo ofron kontrolle t? thjeshta dhe intuitive. Komoditeti, dizajni dhe stili i k?saj? karrige e b?jn? at? nj? shtes? t? p?rsosur n? zyr?, qoft? n? pun? apo n? sht?pi.

P?rmasat e karriges: 66x70x130 cm
Lart?sia? minimale e karriges : 121 cm
Lart?sia maksimale e karriges: 130 cm

Lart?sia Minimale e sediljes : 46 cm
Lart?sia maksimale e sediljes: 55 cm

P?rmasat e sediljes: 53×52 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1126.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: