128.00

Kolltuk modern p?r hap?sira t? jashtme dhe t? brendsAMe, t? nd?rtuara nga? nj? korniz? metalike n? ngjyr? t? zez? dhe t? veshura nga thurje n? ngjyr? bezh?. Ajo gjithashtu ka jast?k tekstil? n? ngjyr? t? zez?. K?mb?t e karriges jan? prej ?eliku t? fort?. Lyerja? ka q?ndruesAM?ri t? madhe n? temperatura t? ul?ta dhe t? larta (-85C + 85C) me stabilizues UV.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5450”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: