120.00

Stol, dizajn modern , praktik dhe minimalist , ideal per AMbjent te jashtem per linjen kontrakt apo per shtepine tuaj . Stoli ka nje strukture metalike te zeze dhe ndenjese me thurje xukthi , mjaft rezistente ndaj temperaturave te uleta dhe te larta si dhe e pasuruar me stabiliziues UV ndaj rrezeve ultraviolet .

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5642”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,