Hot

212.00

Kolltuk modern dhe i brendshem, i bere nga kornize metalike ne te zeze dhe e veshur me thurje te thurrur ne bezhe.
Kembet e karriges jane prej hekuri te ngurte.
Veshja eshte shume rezistente ndaj temperaturave te larta dhe te uleta (-85c deri + 85c.), Megjithate eshte e pasuruar edhe me stabilizues UV per rrezet e diellit.
Ideale per ngrenie dhe per shtepine tuaj, do t’ju jape rehati dhe relaksim. Dimensionet: 73x83x86 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8082.03”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: