120.00

poltron me tapiceri velvet me qepje dhe skelet metalik , nje poltron qe me elegancen dhe design-in e vet mund ti pershtatet cdo dekori te shtepise , barit apo restorantit tuaj .

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8518”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: