Lempi design Gi? Colonna Romano

Lempi ?sht? nj? pouf me nj? form? romantike dhe nj? shpirt pop: vjen nga bashkimi i pazakont? midis nj? jast?ku t? gjer? n? form? zemre n? poliuretani t? but?, i mbuluar me nj? p?lhur? elastike t? kuqe dhe nj? baze polietileni, i b?r? me shk?lqim fal? LED. Lempi ?sht? ideale p?r t? krijuar nj? atmosfer? romantike gjat? ngjarjeve t? ve?anta. Lempi jep nj? efekt ndri?imi magjik dhe romantik n? ?do lloj mjedisi t? brendsh?m: baza e drit?s, p?rputhet me nj? jast?k t? l?vizsh?m me nj? ndikim t? fort? vizual.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lempi design Gi? Colonna Romano”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , , ,