MISTER OF LOVEdesign Moro e Pigatti

195.00

Stol i lart? Mister of Love i p?rket Koleksionit Design Of Love. I kombinuar? me tryez?n e lart? Master Of Love, ky? stol kujton mobiljet luksoze n? stilin barok, por ?sht? realizuar n? material modern dhe shum?ngjyr?sh. Me nj? dizajn ironik dhe pop, Mister Of Love ka nj? ndenj?se rrethore dhe tre k?mb?, ?sht? i p?rshtatsh?m p?r AMbiente t? brendsAMe dhe t? jashtme, p?r linj?n kontrakt dhe ngjarje t? paharruesAMe.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “MISTER OF LOVEdesign Moro e Pigatti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,