LOVE design Stefano Giovannoni

80.00

LOVE ?sht? nj? ndri?ues tavoline , romantik dhe ?nd?rrimtar, ideal p?r t? krijuar nj? atmosfer? perfekte n? sht?pin? tuaj ose n? ?do lloj AMbjenti komercial. T? gjith? bien n? dashuri me ndri?uesin? Love n? pAMjen e par?, n? saj? t? dizajnit t? tij mjaft ndjell?s, t? krijuar nga projektuesi i fAMsh?m italian Stefano Giovannoni. Esht? n? dispozicion n? dy ngjyra t? ndrysAMe: modeli i kuq ?sht? ideal p?r nj? atmosfer? emocionale, nd?rsa modeli i bardh? i ndri?imit ?sht? ideal p?r t? krijuar nj? ndri?im m? romantik. Forma e thjesht? kujton nj? mesazh t? njohur bot?risht t? dashuris? dhe LOVE? ?sht? nj? objekt ideal i dizajnit p?r ?do lloj shijeje dhe nevoje.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “LOVE design Stefano Giovannoni”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,