352.00

Vera do të thotë orë të pafundme në ballkon me miq, kuskus dhe barbeque.

Ju mblidheni pasdite dhe nuk është vonë për t’ju gjetur në agim pikërisht në të njëjtin vend.
Me kolltukun do ta shndërroni  verandën tuaj në një parajsë të vogël.

Kolltuk i varur me strukturë të zezë metalike me jastëk dhe thurje  bezhë.

Specifikimet:
Thurje me xunkth / Bastun prej palme kacavjerrëse
struktura  metalike

Përmasat e bazës: Diametri 95×195 cm
Përmasat e folesë: 93x85x123 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “am5541”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: ,