Hot

528.00

Kolltuku relaksi me mekanizem terheqes dhe masazhesh. Kolltuk masazhi me telekomande, te prodhuar deri ne specifikimet me te fundit. Masazhe ne 2 gradime me intensitet ne anen e pasme dhe ne bel me 2×5 progrAMe te ndrysAMe. Ngjyra prej lekure: Ecru I pershtatshem per relaksim te menjehershem te muskujve dhe lehtesim nga rrokjet, dhimbjet e muskujve dhe stresi. Kujdes Produkti garanton se nuk kuron semundje dhe lendime. Dimensionet 78x97x97 cm Lartesia e sediljes: 48 cm Lartesia e krahut: 63 cm Permasat e sediljes 52×57 cm Dimensioni maksimal i pjerresise: 165x78x74 cm Lartesia e kembes: 51 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8317.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: